Välkomna

Cassandra Haraldsson

_mg_6648-edited-om-mig-inlagg-ny

Nu med min nystartade blogg är det lika bra att jag presenterar mig. Cassandra Haraldsson heter jag, är 18 år och kommer från Blekinge. Några av er kanske har följt mig på min gamla blogg (sensor.blogg.se), men det har hänt en del sen jag bloggade där. Numera är jag anställd hos Lejon Media Gruppen som är ägare av denna domänen och därav kom övergången rätt naturligt.

Men annars då? Vem är jag?

Man skulle kunna beskriva mig som en musikdyrkande djupt analyserande filosof eller som en pessimistisk optimist som avbildar förskönande foton av omgivningen genom en kamera.

Eller helt enkelt bara en vanlig tonåring som älskar musik och tänker lite för mycket; med en positiv inställning till allt men som gillar att klaga och ta lite bilder ibland. You choose..

I övrigt är jag en väldigt glad individ som har en fot i arbetslivet och en fot i de trötta skolkorridorerna. Om dagarna en vanlig studerande tonåring omgiven av kompisar och drömmar och om kvällarna en arbetande tjej med ett driv som banar vägen framåt. Befinner mig gärna på resande fot och tar gladeligen första bäst flyg till Storstaden där jag även jobbar med bästa kollegorna och lever life. The best of both worlds skulle man kunna säga.

Jag har även ett nystartat UF vid namn Cassandra Haraldsson Photography UF som ni gärna får gilla på Facebook. När jag inte bloggar finns jag på andra sociala medier som Instagram @cassandraharaldsson och även på Snapchat @cassandra-ha

Hoppas ni vill följa med på min resa! Undrar ni något är det bara att fråga 🙂