HON ÄR EN RUNAWAY

Cassandra Haraldsson

Så sitter man på ett kontor sedan en och en halv vecka tillbaka, 55 mil norr ut. Mitt andra hem. Eller första, hur man nu ser på det. Istället för att sitta hemma i soffan i vardagsrummet och umgås med familjen befinner man sig istället på ett kontor med några kollegor. Living the life.

Är det saker som måste bli färdiga så måste de. Kvittar hur sent det är. Lite last minute changes. Men det hindrar inte oss från att hålla uppe den positiva energin på kontoret. Det får inte glömmas bort att det roligt och något som vi verkligen brinner för. Att vara driftig och ha ett stort engagemang är det som kommer att ta en till toppen; och jag lovar vi är på en bra väg dit.

Det är redan andra halvlek av min tid här i Stockholm, och nu de sista dagarna gäller det att bara ge järnet. Bästa; att man slipper skolan och all press därifrån, för att istället byta ut det mot arbete och en hel del ansvar. Passar mig perfekt. Sista växeln ska i, innan man sedan sätter sig på ett flyg och åker härifrån. Inget jag vill tänka på nu däremot. Istället får man leva i nuet och ta vara på tiden som är kvar, samt blicka framåt mot det som komma skall. Äsch, du är snart där..

_mg_6907-edited-blogg