NYA TAG

Cassandra Haraldsson

Hej hallå!

Längesedan man var här. Blir ju inte alltid som man tänkt sig, och ibland har man alldeles för ambitiösa tankar. Det var väl tanken att jag skulle börjat blogga i höstas, men livet kom emellan kan man väl säga. Att studera och jobba extra kombinerat med allt annat man ska göra som ungdom tog helt enkelt upp för mycket tid och då fick jag helt enkelt prioritera bort bloggen. Nu däremot har skolarbetet lugnat ner sig och med endast 44 dagar kvar till studenten börjar allt trappas ner. Sen till sommaren blir det äntligen flytt upp till Stockholm och ett underbart jobb som väntar!

Framöver väntar en hel del spännande saker, och redan nästa vecka åker jag äntligen tillbaka till Stockholm. Känns skönt att komma bort från skolmiljön och jobba lite istället. Ska försöka hinna med att blogga och uppdatera om allt kul jag har för mig från och med nu. Kommer att publicera inlägg framöver där ni får veta mer om vem jag är och få följa med i min vardag, så om du har några frågor eller något speciellt du vill se får du gärna skriva det i kommentarsfältet!

Kramar på er alla!