Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog-wide/functions.php on line 297 Thank God it’s Monday! - Cassandra Haraldsson

Thank God it’s Monday!

Cassandra Haraldsson

 

Bilder på fina Evelina, tagna idag på kontorets bakgård…

Äntligen måndag! När jag är uppe i Stockholm och jobbar brukar jag längta en aning till måndagen under helgen, för då vet jag att jag ska tillbaka till jobbet. Ändå skönt att slippa den där måndagsångesten. Haft fullt upp i helgen, främst med att tillfriskna, men även med att umgås med härligt folk.

I torsdags var vi och spelade in lite reklamfilmer med ingen mindre än härliga Anders Bagge. Så fint hus han har och så otroligt söta hundar. Dagen gick väldigt fort och det finns inga tvivel för att resultatet kommer bli annat än toppen. Inte förrän halv åtta på kvällen rullade vi in på kontoret för att lämna av alla saker, för att sedan vara hemma vid halv nio-tiden. En lång men intensiv dag med andra ord.

Fredagen blev i det lite lugnare slaget. Efter att ha jobbat någon timme fick jag agera skjuts till flygplatsen, för att sedan ta lunch och sedan jobba vidare. Blev dock endast några timmars arbete efter det, då vi på eftermiddagen gick till en park för att tacka av en kollega och njuta av det fina vädret. Väldigt härligt må jag säga.

Kram på er alla!