HEY HO, LET’S GO!

Cassandra Haraldsson

Återigen söndag. Ännu en helg till enda. Denna helg har gått väldigt fort, fastän jag inte gjort särskilt mycket. Eller det känns inte som jag gjort mycket, men det har jag nog. Två turer till matbutiken och en till Kjell & Company. En löptur i ösregn. Plockande och fixande i lägenheten. Kollat klart en hel serie. Ja, kan säkert komma på någon mer sak jag gjort, men ni fattar. Lägenheten har haft prio ett och snart är den äntligen klar. Mitt HEM. For real. Sista fixet är trappen och en hylla jag ska köpa och måla om. (När jag väl orkar åka in till city för att inhandla den).

Det är ändå rätt tillfredsställande att ta sönder något för att sedan laga det…

 

Har också hunnit med att vara sådan wifey och lagat matlådor till mig själv för några dagar, vuxenpoäng på det!

 

Nu är man lagom nöjd efter en 5km löprunda i massivt ösregn. Måste nog ändå varit en av mina bästa löprundor, för med lite Broder Daniel i öronen och överskottsenergi flög jag fram över Södermalms gator. Ligger nu i sängen och känner benen värker. Ett sånt doftljus som smattrar låter i bakgrunden och ljusens varma låga letar sig in i mina ögon. (Ljusstaken är i guld btw, bilden blev sådär glödlampsgul att jag var tvungen att göra den svartvit).

 

Tanken med denna blogg är väl att ni, nära och kära, kända och okända, ska få en möjlighet att få följa med på mitt livs största äventyr. Att bli Stockholmare och få utveckla mina kunskaper kring fotografi genom att själv fotografera och delvis assistera. Imorgon blir det fullt ös, medvetslös och åh så taggad jag är på denna höst. Det är bara till att hänga på och följa min resa, eller inte, the choice is yours…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *