Tankar på en kvällspromenad

Cassandra Haraldsson

 

Ibland får man en känsla av att här-kommer-jag och att man är på toppen av världen där man tar livets alla utmaningar med ett leende på läpparna. Så kändes det för mig ikväll. Efter jobbet gick jag upp till Vitabergsparken hemma vid mitt. Jag hade ingen lust att åka hem när det var så fint väder ute, så istället tog jag med kvällsmaten och åt den i parken till solens sista strålar.

När jag sen gick därifrån för att handla kom jag på mig själv med att gå omkring med ett stort leende på läpparna. Kan tänka mig att omgivningen störde sig på att jag gick runt och var sådär ”lycklig att jag tror att jag lyfter” glad (hade jag säkert också gjort om jag sett mig själv). Den där känslan är verkligen helt underbar.

Ikväll är en sådan kväll då jag inte känner för att gå hem utan bara vill vara ute på stadens gator. Upptäcka. Fånga in allt som sker. Håkan sjunger att hem är gatorna du blöder på, men jag tror även att hem är gatorna du är så jävla-super-mega-glad på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *