ROCKBJÖRNEN 2017

Cassandra Haraldsson

Jag tror att om jag åker förbi Kungsträdgården idag ligger mina öron där på marken. För någonstans mellan uppropen av de nominerade och själva showen skars mina öron av (pga massa högljudda fans med hjärtskärande skrin). Igår åkte jag nämligen till Rockbjörnen efter jobbet för att möta upp några kompisar och heja på ingen mindre än Håkan Hellström. När jag kom dit tre timmar tidigare än det började var inte så mycket folk där som jag trodde det skulle vara (är ju van vid att köa i 20+ timmar). Det visade sig mest vara fans till FO&O, Hov1 och Marcus och Martinus. Sen var vi bara ett fåtal som var där för Håkan. Men återigen var vi vid kravallen. Det visade sig dock att Håkan var och ”fågelskådade i Transsylvanien”, jo tjena.

Var så underbart att se och umgås med lite Håkan-folk. Alltid väldigt härlig stämning och trots att Håkan uteblev hade vi det hur kul som helst. Cornelia åkte upp från Göteborg och sov hos mig. Så efter att ha träffats i parken åkte vi till mig, lämnade hennes grejer och sen fyllde vi på med energi på Max. Rockbjörnen blev lite speciell ändå, jag tror jag aldrig skrattat så mycket i publikhavet som jag gjorde där. Efter att ha skärmat av mig från så kallad ”populärmusik” och radiohits blev det väldigt flamsigt i publiken. Det kändes komiskt på något sätt. Jag är liksom inte van vid att artisten/bandet jag lyssnar på svarar ”Men hallå, kolla på oss” på frågan om varför de tror att de lär omtyckta. Håkan vann iallafall tre priser som Michael, Gabrielle och Daniel fick ta emot. Så himla fint att se de på scenen med Rockbjörnen i handen. Sen gick vi ifrån för att avnjuta en milkshake till tonerna av stämningsfull 80-tals musik. 

Efter det gick vi in en sväng på efterfesten och kollade runt lite. Var kanske inte riktigt som vi tänkt oss så det blev bara en snabbvisit innan vi satte oss på bussen mot Söder. Blev en sväng inom affären där vi köpte lite godis och en varsin dricka. Sen satt jag och Cornelia på min mjuka matta till två på natten och bara snackade och åt godis. I bakgrunden kunde man höra hur ett doftljus sprakade och Håkan Hellström på låg volym. Ett perfekt avslut på kvällen. Var några veckor sedan vi sågs och kommer tyvärr dröja länge till nästa gång då hon åker utomlands. Så man får passa på när man kan (trots att man skulle upp till jobbet dagen efter, hehe). Tröttheten smög på sig en aning imorse, men det var så fett värt det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *