Swish så var helgen förbi

Cassandra Haraldsson

Igår 09:58 hoppade jag in i en bil påväg hem. I helgen var jag nämligen och fotograferade på ett bröllop tillsammans med Viktoria på jobbet. Bröllopet skulle vara några mil utanför stan, och innan vi åkte dit kände jag att det skulle bli skönt att komma bort från den smutsiga statsluften för att rena lungorna med lite rent syre. Ganska fort blev det dock påtagligt att jag längtade hem. Hem till min lilla lägenhet på Söder. När jag sedan åkt i bilen ett tag och närmade mig Stockholm växte glädjen inom mig.

Jag skulle ha hela söndagen till att bara göra vad jag ville. Då det var fint väder när jag kom hem ville jag inte ligga hemma i lägenheten hela dagen (bara halva haha), så jag bestämde mig för att vandra runt lite och lära känna mina kvarter.

Ovetandes gick jag mot Nytorget där jag möttes av Nytorgfestivalen som visst var denna helgen. Så där gick jag omkring och strosade ett tag. Några ungar sprang omkring och åt sina churros som tydligen blivit populära. Ex antal par gick omkring och höll hand och var sådär nykära. Kompisgäng passerade som pratade om alla otroliga fynd de gjort på marknaden. Sen gick jag mot Medborgarplatsen och åkte en sväng med tunnelbanan. Bara för att jag kunde.

Eftermiddagen spenderades i lägenheten utan några som helst stora planer förutom att kolla Netflix och bara vila upp mig. Slutade med att jag satt på min mjuka och fluffiga matta i några timmar och bara surfade runt på nätet. Först framåt kvällen flyttade jag mig upp till sängen där jag kollade lite på diverse serier innan jag tillslut somnade. Lycklig och taggad på en ny jobbvecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *