Okategoriserade

Hej världen

linn

Första inlägget…

Åh jag har funderat så mycket på vad man skriver i första inlägget. Så där så att prestationsångesten dyker upp. Så nu tröttnade jag på mig själv och tänkte att nu kör jag bara!

Så roligt att få börja blogga här på PAUSE! Min sida kommer till största delen att handla om allt inom skönhet; Nyheter, erfarenheter, tester, recensioner och jämförelser och mycket mer därtill. Skönhet på olika sätt ligger mig varmt om hjärtat då jag dels är utbildad hud – & spaterapeut och då det är ett stort intresse. Skönhet för mig handlar också om att må bra på alla plan, allt hör ihop!

Så välkomna till min blogg!

Till mig, Linn Stenberg ?

IMG_20150328_194320


4 replies to “Hej världen

  1. Anna

    Vad trevligt, låter som en blogg för mig. Skönhet, både inre och yttre ligger mig också väldigt varmt om hjärtat.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *