Okategoriserade

Bröllopsbas

linn

Helgen som var hade jag turen att få gå på bröllop. Jag fullkomligt älskar bröllop och allt som har med denna kärleksdag att göra. När jag var liten så hade jag planer på att gifta mig vid 18 år och få barn när jag var 20…blev inte riktigt så som jag planerade då…och det gör ju inte så mycket så här i efterhand.

Paret sa ja och det kom en hel del glädjetårar, både hos brudparet och hos mig. Så vattenfast mascara är ju ett självklart val. En annan självklarhet för mig personligen är att se till att ha de bästa förutsättningarna för att makeup’en ska hålla sig snygg i många timmar. Jag pratar då om att använda en primer. Den bästa primer som jag hittills har provat är Dior’s Pore Minimizer Skin Refining Matte Primer. Magisk!

IMG_20150711_205059

Jag är verkligen kär i denna produkt. Den håller vad den lovar; minimerar verkligen porerna och förfinar huden och hjälper till att hålla blanka partier matta. Jag har en typisk T- zon där jag lätt blir blank över panna, näsa och haka. Konsistensen är härligt silkeslen som bara glider på huden när man smörjer på den. Resultatet blir en sammetslen, matt o jämn yta. En räddning för en lång fest! Och den bästa grunden för att sedan lägga foundation på. Ett tips är att lägga över lite i en liten burk, tex såna små provburkar som du kan få på varuhus, för att senare under kvällen kunna dutta på lite om det behövs.

IMG_20150711_200256

Jag körde på blått dagen till ära som gick i marint tema.

IMG_20150711_151510

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *