Okategoriserade

Pure-ampull

linn

En vän till mig frågade idag : ”-Snälla Linn säg att du vet någon produkt som är bra mot mina orenheter/acne som jag fått på sista tiden. ” Självklart vet jag det!

Jag kan varmt rekommendera Babor’s Pure-ampuller. De är fantastiska! Ända sedan jag utbildade mig till hudterapeut, 2006-2008, så har jag nästan alltid haft några ”SOS-ampuller” hemma. De är otroligt effektiva att ta till på enstaka större orenheter liksom att köra som en kur på acnehud.

Vad är då denna ampull? Jo det är en liten glaskapsel med serum i. Detta serum är i högsta koncentration och innehåller skifferolja sulfonat och tea tree olja. Hämmar bakterietillväxt och underlättar läkandet av acne. Har man acne rekommenderar jag att köra en kur på minst 7 dagar.

IMG_20150717_194815

 


1 reply to “Pure-ampull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *