Okategoriserade

Romantic Blush

linn

Ja, jag älskar produkter! Så där så att bara jag tänker tanken på nya produkter, förpackningar, dofter, färger, konsistenser…så kliar det i fingrarna ut i hela kroppen på mig! Så där så man vill hoppa jämfota, så där så att man får mer saliv så man nästan dreglar..så mycket tycker jag om att hitta nya favoriter!

Ibland kan jag riktigt längta efter att få ta lång tid på mig att lägga en make up. Att få göra det extra noggrant och omsorgsfullt välja ut färger och ”rätt” produkter. Men…för det mesta vill jag att det ska gå snabbt och smidigt. Och då underlättar bra make up i smidiga former.

Mitt favoritrouge just nu är just så; bra och smidigt. Jag talar om Nicka K Colorluxe Powder Blush. Det är ett rouge i löspuderform. Tar man av locket så finns där en powder-puff-applikator vilket gör att du kan använda den direkt som den är. Mitt i puffen finns ett litet hål där rouget kommer fram, så det är bara att applicera direkt mot din kind. Antingen duttar du på eller stryker på längs med kindbenen, en smaksak hur du gör.

IMG_20150709_152827

För den som hellre vill använda borste så går det att skruva av locket och applikatorn.

IMG_20150723_203347

 

 


1 reply to “Romantic Blush

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *