Dagmar for Decléor

linn

Dagmar for Decleor! Åh vad jag gillar samarbeten! Särskilt när det är inom två områden som ligger mig varmt om hjärtat; skönhet + mode. För fjärde gången så samarbetar Decléor med House of Dagmar och har tillsammans tagit fram Skincare Superstar collection. Hur ser då denna kombination ut? På utsidan ser det ut så här:

IMG_20150910_210658

Otroligt snygg design och dessutom perfekt storlek för att få plats med det mesta! Insidan är även behandlad så den är lätt att rengöra. Vad finns då inuti?

IMG_20150910_183111

Jo ett lyxigt kit som innehåller flera utav Decléors bästsäljande produkter i lite mindre storlek samt en Aromessence Néroli i ordinarie storlek.

Aromessence Néroli är Decléors superstjärna, en produkt som passar alla!

Kitet innehåller:

Aromessence Néroli 15 ml

Hydra Floral Light Cream 15 ml

Phytopeel 15 ml

Alugaromes Toning Shower & Bath Gel 50 ml

Hydra Floral Multi-Protection Expert

Utpris 595 kr, Värde 1400 kr

 

Aromessence Néroli – detta serum är ett 100% naturligt aktivt serum som innehåller koncentrerade, avancerade och djupverkande essentiella oljor. Upplevs inte som fet på huden trots den rika konsistensen. Den går lätt in i huden och verkar djupt ner i vävnaderna där den jobbar med att rena och normalisera huden.

Jag älskar detta serum som dessutom passar alla hudtyper. Applicera 2-3 droppar under dagcremen. Serumet hjälper till att slussa ner efterföljande produkter i huden, stimulerar cellförnyelsen, stärker och skyddar. Jag tycker att man kan märka en markant skillnad då man använder serum under cremen. Vem vill inte maxa näringen? Sedan så är ju dessa dofter helt ljuvliga! Bara att få dofta på dem gör en lycklig…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *