Yoga

linn

Sitter här i soffan och har träningsvärk på diverse märkliga ställen som jag sällan får träningsvärk på…förutom då jag varit på yoga. Och då särskilt om man inte varit på ett yogapass på hela sommaren… Visst har jag åstadkommit någon solhälsning då och då under sommarmånaderna, men inte kört igenom kroppen på detta sätt som jag gjorde igår kväll. Och som jag älskar det!

Jag började yoga 2006 då vi, hudterapeut-studenter, hade det på vårt schema. Fastnade för det direkt så jag tog chansen att få instruera klasserna under min egen. Otroligt givande och utvecklande. Att känna känslan av att dela med sig av något som får andra att må bra – oslagbart!

Sedan jag flyttade till Gotland för snart fem år sedan har jag hela tiden haft en tanke på att börja yoga igen. Känts som att jag saknat något. Så jag tog mig i kragen för ett år sedan och började på Yogastudion. Fantastiskt! Att dessutom få en yogafröken; Jenny Bergfoth Daun, som peppar, känner in och sprider energi – det är guld värt!

Yoga är magi för mig. För kropp o själ. Man får ordentlig träning o styrka. Smidighet. Och sedan dessutom att få den mentala delen, att öva på att vara i nuet! Att släppa alla tankar, krav, stress..Att bara vara! Så otroligt välbehövligt och nödvändigt för mig! Jag har lovat mig själv att aldrig sluta yoga!

IMG_20150915_214717