Clearing mattifier

linn

Jag är en sån som har en typisk t-zon. Dvs att jag blir blank på näsan, hakan och pannan. Så där så att jag under dagen behöver matta ner det ”spegelblanka” med puder. Nu har det blivit lite bättre jämfört hur det var för några år sedan, tack o lov!

Jag har alltid varit på jakt efter en produkt som kan hjälpa till, som kan matta ner. Och under årens lopp har jag ibland lyckats träffa på några lyckträffar. Och nu har jag gjort det igen! Hurra!

IMG_20150917_183622

Dermalogica’s Clearing Mattifier! Utbrast ett lyckligt: Yes! när jag testade den. Silkeslen känsla är första tanken när jag kände på den. När man sedan masserar in den i huden så syns omedelbart en skillnad. Den lägger sig liksom som en fin film på huden. Mattar och jämnar ut. Porerna blir mer diskreta. I’m in love!

Denna gel jobbar också på att dämpa riklig talgproduktion, hjälper till att lugna aknerelaterad inflammation och lindriga akneutslag.

Denna lilla tub har en given plats hos mig!

IMG_20150917_183433

 

 


1 reply to “Clearing mattifier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *