Essie ❤ rosa bandet

linn

Essie är ett utav mina absoluta favoritmärken på nagellack! Bra pensel, torkar snabbt och täcker bra! Just det sista, att hitta ett nagellack som är täckande, har jag alltid haft svårt för att hitta. Om man som jag då mest gillar ljusa, rosa nyanser. Röda och andra färger är lättare. Men just ett bra rosa hade jag sökt efter i många år tills jag äntligen testade just Essie.

De har ju en mängd färger, som en godispåse, att välja på. Mitt senaste tillskott är Romper Room!

Denna månad är det ju Rosa bandet-månad. Så när man köper ett Essie-lack så går 10 kronor direkt till cancerfonden. Dessutom så får man ett minilack på köpet. Älskar när man på ett enkelt sätt kan bidra till så viktiga saker som t.ex cancerforskning. Och när företag/märken engagerar sig!

IMG_20151005_114152

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *