Fredags-glow

linn

Fredag! Min favoritdag i veckan! Speciell känsla, en hel helg framför sig…

Vad passar då bättre än att boosta ansiktet med lite extra glow!

Glow Booster från Babor är ett serum i ampullform för utslätande effekt och maximal lyster. Innehåller en effektiv kombination av C vitamin, havtornsextrakt och ormrot, samt α- tocopherol. Ger en jämnare hudton och mer elastisk hud samt förbättrad hudstruktur.

Gillar produkter som lätt absorberas av huden som denna gör. Ger en len känsla utan glansig yta. Perfekt grund under makeup!

IMG_20151016_121717

Skaka ampullen kraftigt före användning, så att de två faserna blandas jämnt. Bryt sedan ampullen vid markeringen på flaskhalsen med hjälp av bifogad ampull öppnare eller med en servett. Häll ut koncentratet i handflatan, applicera på ansikte, hals och dekolletage med en lätt massage.

Glow är alltid härligt att boosta med oavsett om det är nattvimmel eller soffmys. Önskar er en glimrande helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *