Kärt besök

linn

Få besök är väl så efterlängtade! I alla fall för min del. Sista veckan, innan jag har min bokade tid, så känns det som om dagarna dit är extremt långa. Fullkomligt omöjligt att göra något åt det, känns lortigt direkt efter tvätt och helt plötsligt så känner jag mig enbart råttfärgad… Jag talar såklart om frisörbesök!

Igår var äntligen mitt efterlängtade besök. Som jag längtat! Att få kliva in i den schampoo-doftande lilla salongen, veta att man ska få bli ompysslad och ”bara vara” i sisådär 1,5-2 timmar, att man ska få kliva ut därifrån med snyggare hår än innan…ja det är egentid deluxe!

Att hitta rätt frisör är inte helt lätt. Men när man väl gör det kan det bli ett ”långt förhållande”. När jag flyttade hit till Visby för några år sedan fick jag prova på några stycken innan jag hittade ”min” frisör. Och henne byter jag inte ut! Det är något visst med förtroende och tillit till dem som tar hand om ens hår. Att man dessutom under åren utvecklar en vänskap gör att man längtar ännu mer efter sin bokade tid.

IMG_20151019_201510

Men…herregud så ful man känner sig innan man är färdig…

Tur att det färdiga resultatet känns fantastiskt bra!

IMG_20151020_093306


2 replies to “Kärt besök

    1. Post Author linn

      Det är blekta slingor. Och sedan så är det sunlight i botten, som ljusare upp just botten några nyanser.

      Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *