Magi i en mousse

linn

Vad jag beundrar vissa människor!

Inspireras, motiveras och blir glad av vad deras vilja och kunskap har åstadkommit. Det finns många såklart, men det är vissa inom skönhets/hudvårds – branschen som jag fascineras lite extra av. En av dem är Mette Picaut.

Fram tills alldeles nyligen har jag helt missat ett hudvårdsmärke; M Picaut Swedish Skincare.

Som av en slump såg jag namnet på en av mina andra inspirationskällors sida  (mer om denna person en annan dag ). Blev oerhört nyfiken och började googla runt. Hur har jag kunnat missa detta märke som blivit Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie!?! En hudvårdsserie där all tillverkning sker i Sverige!  Produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen.

Mette säger själv: ” Jag har gjort en ecoluxury-serie som jag själv alltid önskat, så som hudvård bör vara.”

IMG_20151021_102458

Efter att nu har testat en produkt säger jag bara WOW!

Glorious Green Foaming Cleanser – aldrig använt en sån fantastisk rengöringsmousse tidigare – magisk!! Vet inte hur jag ska lyckas förmedla hur härlig den är, förutom att jag bara kan rekommendera er att testa den. För det första – doften! Om jag blundar och känner doften så hamnar jag direkt i ett varmt land…denna doft av citronmyrtenextrakt är magisk, det doftar verkligen ”äkta, och dessutom skänker den ro för sinnet.

Moussen är lätt och väldigt silkeslen, fullproppad med vitaminer för huden, gurkvatten som fräschar upp och är renande och extrakten från citronmyrten som balanserar och lugnar huden. Rengör väl och skonsamt utan att torka ut, lämnar en len känsla på huden. Absolut ingen stram eller torr känsla efteråt.

IMG_20151021_122731

En rengöring i toppklass! Finns att köpa hos utvalda webbshoppar,hudterapeuter och spannan.

Ser med spänning fram emot att prova på ögoncreme, hydrating water, superserum…Jag är fast!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *