ALWAYS RED

linn

Jag firade in helgen tillsammans med en ny parfym. Lyxigt!

Elizabeth Arden har precis kommit med en ny parfym; Always Red! Light upp the town. En ny doft som är en hyllning till New York. New York – staden där man modigt lever ut sina drömmar, där det finns glamour och elegans. Jag har tyvärr inte varit till NY ännu..men med denna doft får jag faktiskt en känsla av hur det skulle kunna kännas att befinna sig där…

IMG_20151024_133347

Först när jag doftade på den tänkte jag att den var nog inte något för mig…kändes lite ”damig”..men vet av erfarenhet att jag aldrig ska döma ut en doft innan jag testat den på. För oj vad parfymer doftar olika från flaskan och på huden, och från person till person. Och mycket riktigt så blev det helt annat när jag fick den på mig. Vad jag gillar denna parfym!

De har lyckats med att förmedla det djärva och passionerade egenskaperna, och parfymen ger en känsla av styrka. Passar perfekt nu till höst/vinter då jag känner för en parfym med lite mer krydda i.

Doftnoterna består av en öppning med blodapelsin, röda plommon och passionsfrukt. Doftens hjärta är Jasminum sambac, rosa fresior och rosenblad. Doften avrundas av en fyllig bas av bärnsten, praliner och mahognyträ.

Always Red kommer att få bli min följeslagare i höst och drömmen om New York späs på…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *