Survival-kit

linn

Only in the darkness can you see the stars”  Martin Luther King

Ja, vintertid… Jag är inget fan av mörkret som oundvikligen kommer tidigare om dagarna nu. Jag vill ju helst ha vår och sommar året runt, förutom december då det gärna får vara snö och tindrande iskristaller. Försöker tänka så som Martin L King sa här ovan. Stjärnor är bland det vackraste jag vet!

Med höst och vinter kommer dessvärre någon förkylning som ett brev på posten. Därför tänkte jag tipsa om mitt ”Survival-kit”! Två produkter som hjälper till att hålla bakterierna borta och som boostar immunförsvaret.

IMG_20151028_150155

Immunförsvaret är kroppens naturliga och mest kraftfulla försvarsmekanism. Och ibland är det bra att hjälpa det lite på traven. Swiss Immunizer innehåller ingredienser som är doserade för kroppens immunförsvar så som folsyra, Betox-93 och vitamin D. Folsyra är en viktig form av B-vitamin och jobbar bl.a. med att minska trötthet och utmattning. D-vitamin är extra viktigt hos oss nordbor då solen inte ger oss så mycket D-vitamin  under vinterhalvåret. Denna vitamin hjälper oss att bibehålla normala kalciumnivåer och ett väl fungerande immunförsvar.

Jag har också Swiss Sanitizing Spray med mig i väskan. En antibakteriell spray som desinficerar huden o håller händerna rena. Gillar att den är i sprayform då det inte blir kladdigt utan torkar in direkt. Doftar citron och innehåller vitamin E och Aloe vera vilket bidrar till att händerna håller sig mjuka.

Hoppas ni alla håller er friska och glöm inte att boosta med hjälpmedel! Ha en härlig torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *