Moisture Balm och kalla vindar

linn

Vintern har kommit till Gotland. I fredags kom de första snöflingorna och med dem även kylan.. Har gått o längtat efter snö nu, lagom till december, men hade liksom glömt bort hur kallt det faktiskt blir.. Isande kallt! Tyvärr så var det bara just lite snöflingor och inget mer. Har hopp om att det kanske ligger ett vitt täcke lagom till advent.

När det blir kallare ute och klimatet ändras så brukar det ofta märkas på vår hud att vi behöver lite extra av allt. Precis som vi klär på oss mer kläder, skyddar oss mot kylan, behöver vi ofta också ”klä på huden” lite mer. Det finns en mängd olika bra produkter. Ofta kan man behöva en fetare ansiktscreme, skyddande handcreme, återfuktande produkter.

Just därför sitter jag just nu med en intensivt återfuktande ansiktsmask på mig. Och denna tänker jag även sova med inatt, som en intensivbehandling. Kerstin Florian Rejuvenating Moisture Balm.

IMG_20151123_202610

Denna fuktgivande mask innehåller växter och ämnen från havet vilka bidrar till att lindra och återfukta på djupet. Skyddar huden bra vid hårdare klimat.

Huvudingredienserna är:

Hemolymph Extract – Serum utvunnet ur havet. Syresätter och revitaliserar huden.

Arnikaessens – Lugnande, lindrande, återfuktande och helande.

Johannesörtsextrakt – antioxidant som är lugnande och lindrande.

Man kan använda denna mask 1-2 ggr per vecka. Låt den sitta på i ca 15 minuter. Och skölj sedan av. Alternativt att göra som jag gör ikväll, låt den sitta på över natten. Då får du en intensivbehandling.

IMG_20151123_204019