Världsnyhet inom hudvård!

linn

För första gången i världshistorien…

…har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”. Jo det är sant, det är precis som det låter! Helt otroligt fascinerande tycker jag! Hur? Och vad menas med det? Hur går det till? Och vad är det som är levande…?

Maria Åkerberg är hudvårdsmärket som står för denna världsnyhet! Pure Cell Treatment är en ny behandling med levande stamceller från rosenrot.

Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Denna världsnyhet höjer behandlingar till en helt ny nivå för naturlig och ekologisk hudvård.

Screenshot_2015-12-07-20-36-43-1

Rosenrot har sedan länge använts som en läkeväxt inom traditionell medicin. Den har använts som kosttillskott för att öka fysisk och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression. Rosenrot innehar antiinflammatoriska egenskaper och har ett högt innehåll av antioxidanter.

Vad menas då med stamceller? Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. MÅ är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Efter lång forskning på Lunds universitet har de kommit fram till att det sker en unik uppbyggnad av huden med dessa celler. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom det är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd då huden får kraft att reparera sig själv.

Så otroligt spännande! Jag bara måste gå och få en Pure Cell Treatment framöver för att se och känna på resultatet / känslan av den!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *