Nyheter från Face Stockholm

linn

Nyheter är väl ett härligt ord inom skönhets/produktvärlden. Ett ord jag aldrig kan få nog av. Så spännande med nya produkter! Face Stockholm har kommit med dessa tre nyheter:

IMG_20151216_210457

Extreme Lash Mascara, Power Lashes & Matte Finishing Powder!

IMG_20151216_125028

Två nya mascaror har det tillkommit; en vattenresistent och en fransförlängande. Den vattenfasta har en fiberrik fuktgivande formula. Rak borste som gör att appliceringen går väldigt lätt. Går liksom inte att misslyckas med den. Men min favorit av dessa två är helt klart Extreme Lash Mascara.

IMG_20151216_125307

Denna gillar jag verkligen! Djupt pigmenterad mascara med mjuka vaxer för extrem fransförlängning. Innehåller vitamin A & E vilka har återuppbyggande egenskaper. Borsten är svängd vilket bidrar till att den lätt hjälper till att öppna upp ögat, lyfter fransarna. Wow-effekt!!

IMG_20151211_081626

Matte Finishing Powder är ett transparent, mineralbaserat löst puder. Fixerar foundation och ger en diskret matt finish. Jag blir alltid lite ”orolig” över vita puder, då jag är rädd att de ska göra en blekare än vad man är…men det är ju tur att man blir överbevisad och inser att man nog får släppa sina farhågor.. För denna universella nyans passar alla hudtyper! Det är så lätt och osynligt så att det inte ändrar vare sig hudens struktur eller hudens färg. Ger ett fint matt resultat, lättapplicerat. Perfekt för touch-ups under dagen. Bästa transparenta löspudret jag testat hitills!

 Power Lashes 259:-                                      Extreme Lash Mascara 249:-                            Matte Finishing Powder 279:-

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *