Jane Iredale Lip and Cheek Stain

linn

Vad sägs om en produkt som passar lika bra till läpparna som rouge! Vad sägs om att produkten anpassar sig efter din egen hudton, vilket leder till att det blir en nyans som är helt rätt för dig! Visst låter det fantastiskt smidigt?! Och det är precis det jag tycker att det är – så otroligt smidigt att kunna få två produkter i en och som dessutom blir en personlig nyans som passar alldeles utmärkt!  Jane Iredale Lip and Cheek Stain heter min nya upptäckt!

IMG_20151216_210145

Jane Iredale är ett märke vars produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande mineraloljor och utfyllande talk. Produkterna innehåller extrakt av grönt te, granatäpple, pinjebark och alger. Vitaminer och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan.

IMG_20151216_210225

Vad är då Lip and Cheek Stain? Jo det är ett stift för läppar och kinder som med hjälp av naturliga ingredienser ändrar färg till den nyans som passar din hudton. Den naturliga formulan är otroligt lätt och vårdande. Den innehåller olivsmör, avokadosmör och vax från vildros som lugnar och mjukgör läpparna medan bivax och rosvax ger näring och återfuktar. Applicera som läppglans och som rouge. På kinderna kan du, om du vill, hjälpa till lite med fingrarna för att tona ut det lite åt sidorna. Först när man applicerar det så syns det inte så mycket, men färgen stärks efter någon minut. Man får ett väldigt naturligt resultat på både läppar o kinder. Perfekt läppglans nu på vintern då läpparna behöver mer vård och kanske är känsligare mot ”torrare” produkter.

Screenshot_2016-01-04-20-02-52-1

Forever Pink som ger en rosa ton. Forever Peach, en varm persikoton. Forever Red, en klassiskt röd nyans.

Screenshot_2016-01-07-11-13-59-1

Jag har här använt Forever Pink. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *