Bubblande syre från Exuviance

linn

Ingen har väl undgått kylan som råder ute just nu?! Är det fler än jag som känner sig aningen ”glåmig” just nu…? Kylan och mörkret kombinerat med mindre sömn efter helgerna som varit tar ut sin rätt känns det som just nu. Därför är jag extra tacksam över att det finns små under att ta till som kan hjälpa en på traven. Exuviance nyaste ansiktsmask är en sådan; Bionic Oxygen Facial.

Screenshot_2016-01-10-16-34-35-1-1

Detta är en ansiktsmask som du kan använda 2-3 ggr i veckan. Tar endast fem minuter. Och den är en riktig syre-boost för ansiktet!

Denna mask innehåller PHA och en blandning av syrebärande ingredienser för att ge huden ny energi och lyster. PHA och Bionic PHA (Glukonolakton o Laktobionisk syra) hjälper till att återfukta, beskydda och bygga upp huden. Triple Oxygenating Blend syresätter huden och bidrar till kollagensyntesen.

Masken passar alla hudtyper och är perfekt för stressad hud, eller hud som behöver ny stimulering.

IMG_20160115_183026

Masken är inte en ”vanlig” mask. Denna är bubblande! Applicera/massera ut i hela ansiktet. Efter en liten stund förvandlas masken till ett skum. Detta skum börjar sedan sakta att försvinna. Är en speciell känsla, det liksom sprakar lite, ”tinglar”/kittlas i ansiktet. Lite som ”Pop Rocks ” fast för ansiktet.

IMG_20160115_183054

När sedan allt skum försvunnit så är det bara att tvätta av ansiktet.

Fräsch känsla efteråt! Känns att huden fått en Boost. Mer lyster, som jag alltid eftersträvar. Ser fram emot att använda den flitigt i fler veckor för att se ett mer långvarigt resultat.

Perfekt för glåmig och vintertrött hud!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *