Honungsdröm från NUXE

linn

Snö, snö, snö… Idag har det vräkt ner ny snö. Så nu är det vackert vitt på ön igen!

Jag har fått två nya produkter som passar mig perfekt just nu!

IMG_20160119_150256

Nuxe Rêve de Miel Hand & Nail Cream och Nuxe Rêve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm

IMG_20160119_150142

Jag har i en veckas tid dragits med ett envist munsår, vilket gjort att mina läppar känns alldeles för torra. Så vad passar då bättre än detta reparerande läppbalsam.

Denna lilla burk hjälper till att skydda, läka, reparera och återfukta torra läppar. Hjälper också till med att reducera torrhetslinjer runt munnen.

Nyfiken på vad den innehåller?

Sheasmör – skyddande, mjukgörande. Honung – läkande, skyddande. Vegetabiliska oljor – reparerande och läkande. Vitamin E – motverkar ett för tidigt åldrande av huden. Sötmandelolja – hudkonditionerande. Grapefruktextrakt – ger en naturlig grapefruktsmak.

IMG_20160119_205904

Och så den andra räddande produkten för mina köldkänsliga händer o nagelband. Denna handcreme har det utförts effektivitetstester på under extrem kyla i Kanada, så då borde den vara optimal!

Reparerar och lugnar torra och skadade händer. Lämnar en otroligt mjuk känsla efter sig på händerna. Jag masserar in lite extra just på nagelbanden, och smörjer mig så ofta jag kan. Kan liksom inte hålla mig ifrån den lilla tuben…

Innehåller:

Akaciahonung – mjukgör och ger näring. Sötmandelolja – mjukgörande. Solrosolja – återfuktande, närande. Arganolja – mjukgörande, lugnande. Sheasmör – mjukgörande. Kornextrakt – lugnar, motverkar irritation. Vitamin E – skyddar mot synliga tecken på åldrande.

Visste ni förresten att:

NUXE grundades 1957 av en Parisisk apotekare och övertogs av den fransyska affärskvinnan Aliza Jabès i början på 1990-talet. Hon fascinerades av aroma- och växtterapi och ville utveckla hudvårdsprodukter av hög kvalitet där hon sammanförde Natur med Lyx. NUXE. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *