Max Factor Lasting Performance Foundation

linn

Lasting Performance Foundation heter Max Factor’s senaste foundation.

En foundation som ger maximal täckning. Den har en oljefri formula som inte täpper till porerna och den är dermatologiskt testad vilket innebär att den passar även den med en känslig hud. Denna foundation ger en halvmatt finish och ska hålla sig fin i upp till åtta timmar. Produkten innehåller även något som heter Touch Proof-system vilket innebär att den inte ska färga av sig på kläder.

IMG_20160128_102429

Jag har inte använt någon foundation från Max Factor på många, många år… Min syster har alltid sagt att det är hennes favoritmärke på underlag, så jag såg med nyfikenhet fram emot att testa denna. Och oj vad bra!! Denna foundation är otroligt lätt att arbeta med. Smälter in i huden och ger ett naturligt resultat. Bra täckning, men ändå inte för mycket tycker jag. Vill man så kan man arbeta in mer för att få det ännu mer täckande. Ingen kladdig känsla, vilket jag ofta är rädd för vad gäller flytande foundations. Och hållbarheten med den halvmatta finishen håller i sig!

Helt enkelt en foundation som håller vad den lovar! Bästa budgetalternativet 149:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *