Kardashian Beauty

linn

Kardashian Beauty! Ja de flesta har väl koll på vilka the Kardashians är.. 550 miljoner tittare världen över följer deras liv i dokusåpan med samma namn. Helt galet! Även jag fastnar ibland.. De tre systrarna Kim, Khloe och Kourtney Kardashian är driftiga och har såklart kommit med ett eget make-up märke.

Med systrarna Kardashians smink så blir du inspirerad av systrarnas olika stilar.

IMG_20160126_124818

Touch Tones Gradient Shadow Eye Color Set, här i färgen Mirage. 8 färger från en väldigt ljus färg som stegvis blir mörkare och mörkare. Långvarig, byggbar formula som innebär att Touch Tones aldrig behöver några ”Touch ups” under dagen. Och där håller jag med, färgen håller bra!

IMG_20160211_114241

IMG_20160126_124859

Beauty Lip Plumping Shimmer Gloss & En-Joystick Lip Stick Pen

IMG_20160209_123745

Kardashian Beauty En-Joystick Lip Stick Pen är ett praktiskt läppstift i pennform. Lätt att applicera över hela läpparna men även att skapa konturer med. Vill man ha riktigt nude-färgade läppar är denna färg perfekt – Modern Mauve.

IMG_20160210_103432

Kardashian Beauty Lip Plumping Shimmer Gloss är ett skimrande läppglans som arbetar med att återställa fuktbalansen samtidigt som den tillför volym på ett naturligt sätt. Doftar ren honung och är väldigt mjukt på läpparna. Stickande plumping-känsla, men känns inte alls för mycket. Om det blir resultat tycker jag är svårt att säga men jag gillar känslan och det fina skimret i glanset! Fint för sig eller ovanpå annat läppstift. Gillar den maffiga applikatorn!

Alla sminkprodukter från Kardashians sminkmärke har systrarna varit med att ta fram och de är noga med att de ska vara prisvärda och hålla länge. Och där kan jag hålla med, de är prisvärda och jag tycker att hållbarheten är bra. Dock hade jag önskat att det var ett annat utseende på förpackningarna. De är tyvärr för plastiga.. Men de väcker nyfikenheten hos mig angående deras mascaror, lösfransar och Bronzing produkter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *