Nagelfavoriter

linn

 

IMG_20160218_122547

Jag gillar ju naglar väldigt mycket! Älskar känslan av nyfixade naglar. Så här är några av mina nagelfavoriter!

IMG_20160218_122019

Rituals Nail Whitener är riktigt bra! Detta genomskinliga nagellack betonar den naturligt rosa färgen på dina naglar och gör nageltipparna vitare. Och det funkar alldeles utmärkt!

IMG_20160218_122044

Essie är mitt favoritmärke på lack! Bra pensel, fina färger och ger toppen-glans! Denna mjölkiga färg Limo-Scene är en favorit i den ”vita” skalan.

IMG_20160218_122229

Har man snyggt lackade naglar gäller det också att se till att ”det runtom” också är snyggt och vårdat. Jag pratar om nagelbanden. Ibland kan de behöva mycket vård, många har problem med torra, fnasiga nagelband. Dessa produkter från Weleda är så smidiga att använda. Och tar inte mycket plats..så du kan enkelt ha den/dem med dig.

Weleda Nail Care Pen är en nagelpenna med ett vårdande, mjukt oljevax som lätt appliceras på nagel och nagelband. Mjukgör och vårdar naglarna och nagelbanden och stärker nagelns uppbyggnad. Nageloljan innehåller granatäpplekärnolja och är rik på fettsyror, antioxidanter och polyfenoler som hjälper till att hålla hud och naglar fina och starka. Bara att pensla på på nagelbanden och massera in. Gör gärna det varje kväll innan du ska sova så får det verka över natten!

Weleda Cuticle Softener Pen är en nagelbandspenna som mjukar upp nagelbanden och gör dem lättare att forma. Applicera den näringsrika vårdande formulan med tippen direkt på nagelbanden. Låt verka kort och forma sedan nagelbanden genom att försiktigt använda pennans tipp mot nagelband. Men ta aldrig i, jobba mjukt med att föra ner nagelbanden, så att du inte skadar nagelbädden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *