Elizabeth Arden Pro Brightening Peel Pads

linn

Elizabeth Arden Pro Brightening Peel Pads – en burk med 50 fantastiska pads! Jag letar alltid efter bra produkter som kan ge mig lyster och jämnare hudton. Jag har pigmenteringar i ansiktet, som syns mer på sommaren, och som jag inte alltid är så glad över att ha. Så om jag kan bleka ner dem lite blir jag väldigt glad.

Dessa pads jobbar på det! Och åh vad jag gillar att de är så smidiga! Det går ju så fort att använda, och ändå får du ut så mycket av dom! Perfekt de kvällar då man är alldeles för trött för att använda produkter med verkningstid och avtvätt..

IMG_20160218_115932

Detta är alltså exfolierande behandlingspads som innehåller en avancerad formula som jobbar för klarare hud med Klorogensyra och för att normalisera ojämn hudton. Dessa pads passar alla som vill ha en jämnare hudton med ökad släthet och lyster. Som klippt och skuret för mig med pigmentfläckar, fina linjer och vintergrå hud…

IMG_20160218_120115

De aktiva ingredienserna är 30% mjölksyra (AHA) – som återfuktar huden samt förhindrar uppkomsten av linjer och rynkor. Klorogensyra – hjälper att ljusa upp huden.

IMG_20160218_120234

Hur använder man dessa pads? Du för varsamt en pad över ansikte och hals efter rengöring. Börja med en gång per vecka. Du kan sedan efter ett tag öka till upp till 3 gånger per vecka för snabbare resultat. Men använd aldrig flera dagar i rad, din hud behöver vila emellan. Om du är osäker fråga din/en hudterapeut vad den rekommenderar dig och din hud.

Elizabeth Arden är ett av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag. Tillsammans med en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har ett forskningssamarbete vuxit fram och resulterat i en ny generation av hudvård som genom revolutionerande hudvårdstekniker motverkar hudens ålderstecken optimalt – Elizabeth Arden PRO 

IMG_20160218_120317

Just nu håller jag på att testa dessa produkter från Revaléskin anti-aging. Nytt utseende och med ett nytt kraftfullt antiage komplex.. Rengöring, nattcreme och serum. Återkommer med utlåtande lite längre fram…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *