Serum

linn

Vad är serum? Hur använder man serum?

Stod häromdagen i kö på apoteket. Hörde då kassörskan dela ut ett prov på serum till en kund och sa något i stil med: ”Den här kan du smörja in tillsammans med din ansiktscreme!”. Var närapå att jag stövlade fram runt mannen med rullatorn, och kvinnan i kön för att förklara hur man gör och varför…men hejdade mig i sista stund… Tänker därför att jag kan förklara här vad och hur det används, och varför.

Vad är serum och vad gör det?  Serumet är guldkanten på hudvården enligt mig. Det ”lilla extra” som kan göra stora resultat. Ett serum är en hudvårdsprodukt med en hög koncentration av aktiva ingredienser. Serumet är den produkt som penetrerar djupare in i huden än vad en vanlig creme gör tack vare mindre molekyler. Man kan säga att det fungerar som en katalysator till dina andra produkter. Denna booster har till uppgift att maximera resultatet av din hudvård! Kort och gott jobbar ett serum med att balansera och stärka huden på djupet!

Hur använder man serumet? Alltid EFTER rengöring och alltid INNAN dag/nattcreme!

IMG_20160223_120842

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *