Transderma – O

linn

Serumenas serum!!

Nu har jag inte testat alla serum som finns..men detta är det absolut bästa jag provat! Det är i en klass för sig, toppklass! Önskar att alla kunde prova det så ni själva fick se vad jag menar. Ger resultat! Går lätt in i huden, lägger sig först ovanpå huden men efter några minuter så har det sjunkit in helt och hållet. Huden mår så bra av detta serum! Lyxboost!

IMG_20160211_124523

Transderma är en svensk innovation med 100% organiska produkter. Serumen är utvecklade av Dr. Alvin Ronlán på ProBios Laboratories. Han har i över 30 år forskat inom områdena naturliga antioxidanter och vitaminterapi, ämnen som hjälper huden att bibehålla sin kvalitet. Baserat på sin vetenskapliga expertis har Dr. Alvin Ronlán tillsammans med sin fru Graziella Ronlán skapat Transderma!

Dessa serum innehåller inga överflödiga ämnen utan de innehåller endast ett fåtal noga utvalda aktiva ingredienser som jobbar med hudens celler och som uträttar nästintill mirakel med huden.

Transderma O är den senaste av deras serum och det står för ”Optimal Booster Serum”.

IMG_20160223_175744

Som jag skrivit förut så jobbar ju serum längst ned i huden där all celltillverkning sker. Detta serum jobbar med att öka aktiviteten i mitokondrierna i cellen. Mitokondrierna är ju cellens små kraftverk. Åldrandet påverkar mitokondriernas aktivitet vilket leder till att det går långsammare att producera energi ju äldre vi blir. Det i sin tur kan påverka hudcellernas vitalitet och att produktionen av elastin, kollagen och keratin går långsammare.

Transderma O är framtaget just för att råda bot på detta och hjälpa mitokondrierna att bibehålla sin tillverkning utan att sakta ner på tempot. De ”viktigaste” ingredienserna är Vitamin B och PQQ (Pyrroloquinoline quinone). PQQ är ett rymdstoft som utvinns ur fermenterade bönor. PQQ hjälper mitokondrien att normalisera sin tillverkning av allt som cellen behöver. Nya celler som tillverkas ska bli starka  och hälsosamma.

Transderma O är verkligen en riktig boost för huden och passar alla hudtyper men lämpar sig särkilt för lite åldrad hy som behöver få ny energi.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *