Gold hårvård

linn

Jag har testat ett för mig nytt hårvårdsmärke. Gold!

IMG_20160301_102103

GOLD är utvecklat av Victor Moreno och Marco Sharif, med dansk kvalitet och spansk kreativitet är hårvårdsserien utformad efter deras personliga filosofi; “Vi vågar att utmana, för att skapa framtiden”. Inspirerade av naturens skönaste dofter och färger skapar de produkterna som till majoriteten är uteslutet framställda av naturliga och hållbara resurser, t.ex. användning av rena eteriska oljor, växtextrakt och naturliga antioxidanter.

IMG_20160301_103504

Repair Schampoo är ett schampo som lämpar sig bäst för skadat, kemiskt behandlat och livlöst hår. Innehåller bl.a. vete- och stärkelseprotein som stärker håret, castorolja motverkar kluvna hårtoppar och antioxidanter som skyddar håret mot både fysisk och kemisk stress.

Hydration Conditioner är ett balsam som mjukgör, stärker och tillför glans till håret. Vårdande och fuktgivande. Innehåller olivolja och moringaolja samt extrakt från alger, bambu och solros.

Både dessa produkter skyddar håret mot skadliga UV-strålar och värmestyling.

Tycker att mitt hår känns ”friskt” när jag använt dessa produkter.

IMG_20160301_103140

Gold Argan Oil är guldkornet av dessa tre produkter! Väldigt sällan som jag inte använder olja efter tvätt, då det gör sådan enorm skillnad! För några år sedan hade jag aldrig haft i olja i håret då jag tänkte att det skulle bli fett och platt.. Men nu vet jag bättre..!

Denna olja återskapar den naturliga fuktbalansen i håret. Ger volym och glans utan att göra håret fett! Oljan är nästintill viktlös och fungerar som en sköld mot skador. Doftar så fräscht! Den ska fördelas i fuktigt eller vått hår, kamma igenom och föna eller självtorka. Gör det till en vana att alltid avsluta med en olja efter tvätt! Det kommer att göra skillnad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *