Maffig fuktboost

linn

Fukt kan man aldrig få för mycket av! Eller hur mina vänner? Jag har testat en fuktmask som verkligen är väldigt effektiv; Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask.

IMG_20160302_120043

Denna mask bygger upp fuktbalansen i huden och ger utmärkt vård till torr och fuktfattig hud. Innehåller fuktighetsbevarande ämnen som bibehåller tillförd fukt och ger en skyddande barriär i hudens yttersta lager, med hjälp av bl.a. A-vitamin och Squalane.

IMG_20160302_120705

I Beauté Pacifiques produkter är squalane en viktig ingrediens. Squalane utvinns ur oliver och är oerhört bra som mjukgörare.

Beauté Pacifique har patent på hur de lyckas leverera ner A-vitamin i huden utan att irritera huden. De har lyckats kapsla in A-vitamin i små, små squalane-droppar, som sedan transporteras ner i huden.

 Måste säga att efter jag använt denna mask känner jag mig totalt återfuktad! Först tyckte jag att den kändes för ”fet” för mig, men ändrade mig snabbt. Passar alla som vill ha rikligt med fukt, och perfekt för ”torrisar”.

Används 2-3 ggr i veckan. Låt sitta i 10 minuter, skölj av med ljummet vatten. Funkar även utmärkt att sova med om du vill ha en extra boost!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *