Vårnyheter från Yves Rocher

linn

Yves Rocher kommer med en hel del nyheter i vår! Bl.a. dessa duschcremer och lotions:

IMG_20160303_143555

Les Plaisirs Nature – naturens njutning! Jag har testat dessa Energizing Raspberry Peppermint. Innehåller essens från pepparmynta som ger en intensiv friskhet. Friska, syrliga hallon möter pepparmyntans svala fräschet – ger en härlig kombination av dofter som tilltalar mig väldigt mycket. Fräscht och fruktigt! Min absoluta favorit!

IMG_20160303_143621

Verbena – en symbol för lycka. Dessa innehåller verbenablad med fräscha citrustoner. Uppfriskande och avslappnande. Doft av mysk, citrusnot med en lätt, naturlig fräschör. I denna serie kommer det Shower Gel, Body Lotion och Eau de Toilette.

Passar er som gillar lite fruktiga dofter men som samtidigt inte känns för sött! Dyker upp i April, så håll utkik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *