ELEMIS rengöring

linn

Jag har en ny rengöring. ELEMIS Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil!

Jag har länge varit väldigt nyfiken på Elemis produkter då jag faktiskt inte har testat dem förut. Elemis är Englands största spa-märke så jag har förstått att de är bra, och har många spännande produkter.

IMG_20160310_204903

ELEMIS nya rengöringsolja är en lätt och effektiv olja som återställer balansen i huden och skyddar hudens egna flora. Rengöringen består av mer än 90% naturliga oljor som tillsammans arbetar med att skonsamt rengöra din hud och samtidigt boosta den med näring.

Rengöringen innehåller bl.a Winter Rose olja – en olja rik på Omega9 som lugnar och stärker huden. Skördas på Jeju Island i Sydkorea och har blivit avgudad av japanska kvinnor. Chiafrö – en olja med näringsrika Omega3. Favorit hos aztekerna och mayafolket. Granatäpple – Oljan från det vitaminrika ”superfood” Granatäpplet, fyller på med antioxidanter. Ser till att huden ser frisk ut. 

IMG_20160308_160101

Alltså, varje gång jag pumpar ut oljan och applicerar den i ansiktet, känner doften…då hamnar jag direkt på spa…I tankarna. En tanke och känsla som jag mer än gärna vill uppleva varje dag. Citron, apelsin, bergamott, rosmarin, frankincense med citrusinslag…så härlig!

Rengör milt och skönt. Och var inte rädd för olja i en rengöring, fett löser fett! Massera 1-2 pump på torr hud. Fukta sedan händerna och massera tills oljan smälter och omvandlas till ett mjölkigt lödder.

ELEMIS har gjort ett väldigt bra första intryck på mig och väcker nyfikenheten ännu mer på deras andra produkter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *