Yves Rocher Light Foundation Cushion

linn

Light Foundation Cushion. Många märken har ju kommit med dessa foundation-varianter, så även Yves Rocher. Foundation i en liten kudde.

IMG_20160303_144038

Yves Rochers forskare har låtit sig inspireras av en av hemligheterna bakom de koreanska kvinnornas skönhet för att utveckla en ny sorts foundation som kommer att revolutionera din vardag: Light Foundation Cushion, en lätt flytande foundation för perfekt hy och strålande lyster i en praktisk kompakt förpackning. Semi-täckande till täckande beroende på önskad effekt. Mycket lättapplicerad och perfekt för handväskan.

IMG_20160303_144100

Du applicerar denna foundation genom att lätt trycka på kudden, med applikatorn, för att få fram rätt mängd foundation. Applicera i ansiktet, dutta på från mitten av ansiktet och utåt. För att jämna till slutresultatet kan du dra med appliceringssvampen för att se till att det ser jämnt ut.

IMG_20160303_144121

Denna foundation kommer i 6 färger: 200 Doré, 200 Beige, 200 Rose, 300 Beige, 300 Rose, 500 Brun.

IMG_20160303_144151

Jag tycker att den är väldigt lätt att applicera och lätt att få ett jämnt resultat. Du kan jobba med den och göra den mer täckande om du önskar det. Blir en fin ton och det ser väldigt naturligt ut. Fin lyster! Dock så känns den lite för fet för min hud. Jag blir lätt blank så jag tror att den här passar bättre till en torrare hudtyp. Då är jag övertygad om att den är kanon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *