Vad är en primer?

linn

Jag har nu i några dagar testat en ny primer som är väldigt bra…men innan ni får en recension av den vill jag bara klargöra vad en primer är!

En primer är en produkt som jämnar ut huden, gör att porerna syns mindre,ger lyster och minskar rodnader. En produkt som lägger sig som en sammetslen jämn yta på huden. En grund för makeup. Har man använt en primer innan basen är det lätt att få ett jämnt och fint resultat. Dessutom så håller sig makeup’en så mycket längre, både färgmässigt och i hållbarhet!

En primer används efter ansiktscreme/serum men innan makeup. Låt ansiktscremen hinna sjunka in i huden innan du applicerar primer. Massera sedan in primern i ansiktet. Ju längre du arbetar in primern i ansiktet desto bättre blir resultatet. Du kan självklart välja om du behöver den i hela ansiktet eller välja om du vill ha den exempelvis över näsan, hakan, pannan…

Med en primer ger du makeup-resultaten de bästa förutsättningarna!

IMG_20160318_231602

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *