Floral Secret

linn

Panos Emporio! ”Allas vår baddräktskung”! Mitt första möte med detta märke var för många, många år sedan. Mötet var på en visning där vi fick ha Panos klassiska Paillot svarta baddräkt på oss, Panos Emporio’s patenterade signaturplagg. Sedan dess har jag ägt ett antal fantastiska strandplagg genom åren. Har alltid imponerats av denna man och vad han åstadkommit. Så numera kan ni även utöka sommarkänslan med bl.a. parfym från Panos! Och vad passar bättre nu när ljuset är här än just en riktigt blommig parfym..

IMG_20160322_122555

Floral Secret är en feminin doft som tar en med diret till ett blommigt paradis!

IMG_20160322_122631

Toppnot: Hallon, melon, bergamott, plommon

Hjärtnot: Orkidé, acaciaträd, lilja, ros

Basnot: Sandelträ, vanilj, mysk

IMG_20160322_122901

Jag gillar denna blommiga doft. Jag är ju svag både för romantik och blommor…så inte så konstigt att den faller mig i smaken. Den passar lika bra en tidig sommarmorgon då solen går upp och daggen ligger kvar i gräset…som en sen sommarkväll… Kvinnligt fräsch!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *