Elizabeth arden pro Smoothing Eye Serum

linn

Ok, jag har länge, länge letat efter en bra ögoncreme. Och då menar jag att jag vill hitta en ögoncreme som verkligen lever upp till det den säger. Som ger mig ett resultat, synligt resultat. Som jag kan stå för och säga att denna creme är verkligen bra! Jag fick orden ”du kommer att älska denna” när jag fick denna som tips…och gissa om jag gör det?! Jag älskar den!

IMG_20160323_122002

Elizabeth Arden Pro Smoothing Eye Serum!

Jag hade kunnat recensera denna produkt redan efter några dagar egentligen, men ville ändå vänta och se. Men jag fick en aha-upplevelse nästan direkt. Började fundera på om jag verkligen hade hittat en sån bra ögoncreme…hade jag haft en så ”dålig” innan? Kan denna hjälpa mig att ”minska”/dölja mina linjer som jag helst inte vill ha…?

Lätt, oljefri ögoncreme med omedelbar lifting-effekt, speciellt framtagen för den ömtåliga huden runt ögonen. Motverkar fina linjer, rynkor och påsar under ögonen. Återställer fuktbalansen och gör huden mjuk och smidig.

Ljusreflekterande micropärlor ger lyster och minskar synligheten av linjer och rynkor. Innehåller ett exklusivt komplex som kombinerar antioxidanter med AHA (mjölksyra), vilket ger en överlägsen hudförbättrande effekt och anti-age-verkan.

IMG_20160323_122045

Fuktbalansen märktes det skillnad på direkt. Mina ”fina linjer” blev lite mer diskreta, kändes som en lite plumping-effekt, att huden slätades ut. Ökad lyster och bättre spänst! Jag har hittat det jag sökt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *