Två favoriter

linn

Hoppas ni haft en riktigt härlig helg! Jag tänkte börja veckan med att dela med mig av två favoriter. En produkt och ett företag… Måste bara få dela med mig av hur otroligt nöjd jag är med ett företag, nämligen: Skincity!

IMG_20160404_161224

Alltså denna service och detta utbud! Och dessutom denna snabbhet i att behandla en order 👌 Jag kan verkligen rekommendera er att handla där. Det finns så många märken, finns utbildad personal som kan hjälpa dig så att du hittar vad som passar just dig och när man får ett mail om att beställningen är skickad 40 minuter efter att man la ordern..ja det är toppklass!

IMG_20160404_161341

Dessutom får man en liten trädocka varje gång man handlar. Som jag själv tycker är helt fantastiska! Kokeshi heter dom och står för tacksamhet.

IMG_20160404_160952

Denna gång kom det en svart-glittrig liten Kokeshi med min favoritprodukt. Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster For Face.

IMG_20160404_161028

För er som inte mött dessa gyllene droppar förut… Det är ett brun-utan-sol koncentrat. Detta koncentrat blandar du med din vanliga ansiktscreme, tre droppar, och smörjer in som vanligt. Så lätt att använda! Och du behöver inte oroa dig för att det inte passar din hud, blir kladdigt, luktar illa osv…så smart!

IMG_20160404_154335

Naturligt och jämnt resultat. Min absoluta favorit vad gäller BUS för ansiktet, magiska droppar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *