Kerstin Florian Correcting Eye Rescue

linn

Correcting Eye Rescue från Kerstin Florian är till för den som vill få en föryngrande effekt på huden runt ögonen! Och vem vill inte återfukta och ljusa upp den känsliga huden? Ja jag gör det gärna i alla fall! Perfect Party prep. eller lyxig upp-piffning för trötta ögon!

IMG_20160323_114536

Med koncentrerade, äkta och mineralrika alger ger denna ögonbehandling en intensiv energiboost till huden samt lyfter och mjukar upp.

Fukta padsen med Rehydrating Neroli Water och applicera under ögonen. Låt verka i 15 minuter och avlägsna därefter. Använd sedan din vanliga ögoncreme.IMG_20160323_114719Denna behandling är så skön! Jag fullkomligt älskar Neroli Water, det har jag gjort ända sedan första gången jag ”mötte” denna doft. Och det är många år sedan…På den tiden jag jobbade på Grand Fitness på Grand Hotell.. För er som inte har träffat på detta vatten, så är det ett unikt blomstervatten från neroliblomman som återfuktar huden. Och doften är så fräsch! Även perfekt att ha med i väskan för att spraya på sig när man känner för en snabb uppfräschning!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *