Nuxe DD creme

linn

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Hoppas det! Jag har lyckats bli aningen förkyld, men inget som stoppar från en bilpromenad längs med kusten idag. Blåsigt och kallt men fantastiskt hav och älskar att man kan ana grönskan som är på gång..

Använder ni ”bokstavscremer”? BB, CC, DD… Jag skrev ett inlägg om dessa nyligen och passade då också på att testa en DD från Nuxe.

IMG_20160407_122809

Denna DD-Creme passar alla hudtyper och åldrar. Solskyddsfaktor 30, vilket jag hurrar extra för så här års. Daily Defence jobbar på att ge effektivt skydd mot oxidativ stress – största orsaken till synliga tecken på för tidigt åldrande. Den skyddar mot föroreningar och fria radikaler – perfekt om du bor i stan! Dessutom tillför den fukt i 8 timmar.

IMG_20160407_123032

Den finns i tre färger : Light, Medium och Dark. Låt dig inte avskräckas av att det bara finns tre nyanser…eller att den känns alldeles för mörk / gul / onaturlig… Den smälter samman med din egen hudton efter en liten stund! Och om du arbetar in den noggrant så märker du att den blir naturlig. Den förfinar huden på ett bra sätt!

IMG_20160322_120800

Vänster: Med DD-creme, höger utan. 

Jag gillar verkligen cremer som man kan få ut mycket av. Det är ju egentligen ganska fantastiskt att man kan få så många olika faktorer i en produkt.

Man kan välja om man vill använda den ovanpå sitt serum/dagcreme eller enbart denna creme. Det beror lite på vad man har för hudtyp. Jag använder bara denna då jag annars upplever att jag blir för fet/blank. Den är lite trög tycker jag, så man får jobba lite extra med den.

Den ger ett väldigt naturligt och fint resultat, med aningen glow i. Täcker lite lätt, vilket gör att det blir just en naturlig yta. Just nu känner jag att jag vill ha lite mer resultat då jag dras med orenheter som jag vill ”dölja”.. Men den kommer att vara ett väldigt bra alternativ i sommar då jag oftast använder en lättare bas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *