Vårstädning med Weleda

linn

Vårstädning inifrån! Ja varje vår och varje höst brukar jag hjälpa kroppen med en städning inifrån. Då känner jag att jag vill städa bort slaggämnen som finns kvar i kroppen. För många år sedan så rekommenderade en klasskompis Weledas Björklövsextrakt, och sedan dess så har jag kört på den! Tyvärr så tycker jag att den smakar fruktansvärt illa…men känner att den gör så mycket nytta så ”biter ihop” kuren ut. Jag blandar ut den i vatten, men går att blanda med annat om man vill det.

IMG_20160414_120259

Weleda ekologiska björkextrakt hjälper kroppen att på ett naturligt sätt lättare utsöndra slaggämnen. Björk har historiskt använts som skönhetsmedel och för välbefinnandet.

Det är ett näringstillskott i form av en dryck som består av ekologiskt extrakt från unga björkblad. Extraktet verkar uppiggande eftersom det bidrar till att utsöndra slaggämnen från kroppen. Det ska tas som en kur i 3 veckor för att stimulering vätskefunktionen och verka uppbyggande. 1 msk 2 gånger dagligen.

IMG_20160414_123740

Peelingen och cellulitoljan har jag inte testat, men ser fram emot att göra det nu samtidigt.

Dusch-peelingen innehåller björkextrakt, fuktighetsgivande aprikos-kärnolja och vax -pärlor från karnauba och bivax. Främjar mikrocirkulation och cellaktivitet vilket i sin tur stödjer hudens naturliga förnyelseprocess.

Den uppstramande kroppsoljan består av extrakt från ekologiskt odlade björklöv, rosmarin och stickmyrten som stimulerar hudens ämnesomsättning. De blandas med aktiva oljor, däribland E-vitaminrik vetegroddsolja och jojobaolja, känd för att verka fuktbevarande.

Brukar ni göra en städning inifrån? Vad använder ni er av för kur? Nyfiken…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *