Välkommen maj

linn

Första maj! Visst är väl maj en helt fantastisk månad? Vår på riktigt!

Och vilken dag det varit idag. Jag och lilla L tog en promenad i strålande solsken. Gick på kullerstensgatorna bland de små husen, förbi blommande körsbärsträd fullt med surrande humlor.. Tog kyrktrappan ner för backen, pausade på en bänk mitt i, och såg på utsikten – havet, hustaken och blommorna runtom oss. Stannade på gräset utanför kyrkan och plockade maskrosor…gick vidare till stora torget och köpte glass. Satt i solen och njöt av söndagslugnet. Gick in i kyrkoruinen och fascinerades av en nyckelpiga som ville stanna på lilla L’s hand…sån lycka i min älskade dotters ögon. Och samtidigt slår det mig vilken magiskt vacker stad vi bor i! Ibland känns det lite extra…och jag lovar mig själv att aldrig bli hemmablind!

Välkommen vår!

IMG_20160501_192114

IMG_20160501_214602

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *