Glamglow Powermud

linn

När jag mår dåligt, är för stressad, får för lite sömn…ja då syns det på min hud. Min hud har just nu en katastrof-period… Finns ingen hejd på orenheter… Tycker det är väldigt, väldigt jobbigt och gör allt för att få bort dem. Det är under sådana perioder jag blir extra glad för all fantastisk hudvård som finns, så många bra produkter! Och äntligen har även jag testat en av de omtalade maskerna från GlamGlow  – GlamGlow PowerMud Dualcleanse Treatment!

IMG_20160414_115807

En ansiktsmask som gör huden så ren och len! Denna ansiktsmask innehåller vårdande och djuprengörande ingredienser.

Masken är en kombination av lera och olja. 4 lersorter som ger en optimal och skonsam rengöring; tar bort smuts och orenheter och ger huden näring. Hjälper till att balansera blank hud.

De 4 unika oljorna jobbar tillsammans och ger näring och vård till huden. Samtidigt som de rengör intensivt, stärker huden och reducerar ålderstecken.

IMG_20160414_123100

Applicera ett tunt, jämnt lager av GlamGlow PowerMud över ansiktet. Låt verka i 5- 10 minuter. avlägsna därefter med vatten och massera till en rengörande oljebehandling. Använd 1 – 2 gånger i veckan.

Vad gillar jag med denna mask? Doften! Den rena och lena känslan efter! Fräsch! Att det är små peeling-korn i så det blir extra ren hud när man tvättar av den! Jag stormtrivs med GlamGlow! Ska bli spännande att testa fler av deras omtalade maskerna och se om de också lever upp till mina förväntningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *