Brush Cleansing Soap

linn

Jag skrev ju förut om Linda Mehrens fantastiska penslar! När man har penslar man gillar så gäller det även att sköta om dem. Hur ofta gör ni rent era make-up borstar/penslar? Ni är noga med rengöring av ert ansikte och då borde ni även vara det med penslarna. De används ju nästintill varje dag på er hud, och då vill man att det är fräscha redskap man jobbar med, eller hur? Dessutom så håller de så mycket längre om ni tar hand om dem.

IMG_20160522_204444

Linda Mehrens egna Brush Cleansing Soap är en ekologisk tvål som är baserad på rena vegetabiliska oljor. Rengör dina penslar både effektivt och skonsamt. Passar bra för både naturliga och syntetiska hår. Om du rengör regelbundet så kommer dina penslar att behålla sina unika egenskaper.

Hur tvättar du då dina penslar? Börja med att blöta håret på penslarna i ljummet vatten. Pensla upp lite tvål med penseln och jobba upp ett lödder i handflatan med försiktiga cirkelrörelser. Skölj sedan ur penseln / borsten ordentligt, tills det inte finns någon tvål kvar. Krama försiktigt ur det sista vattnet ur håren uppifrån och ner / från bas till spets. Sedan låter du din borste torka liggandes.

En dryg tvål som gör dina borstar ordentligt rena!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *