Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/pause.se/public_html/assets/themes/pause-blog/functions.php on line 297 Barnängen Yoghurtglass - Linn Stenberg

Barnängen Yoghurtglass

linn

Yoghurtglass / Frozen yoghurt smakar väl som allra bäst på sommaren! Det var redan under 1970-talet som Yoghurtglassen introducerades i New England och nordöstra USA, och som nu spridit sig runtom i världen. Denna sommar har Barnängen låtit sig inspireras av denna trend och lanserar två vårdande duschcremer som för oss med just till soliga sommardagar; Yoghurtglass Macadamia & Yoghurtglass Persika.

IMG_20160523_161704

Barnängens Yoghurtglass-serie innehåller bl.a. yoghurtprotein. De flesta känner nog till att yoghurt har en lugnande effekt på huden. Jag fick alltid höra ”förr i tiden” att om man hade bränt sig i solen kunde man lindra svedan med kall yoghurt.. Formulan med probiotisk yoghurtkultur och vitamin B3 skyddar från uttorkning och återställer hudens naturliga fuktbalans och gör den mer motståndskraftig. Rengör skonsamt och har en svalkande effekt på huden.

IMG_20160523_161542

Persika tar oss med till en svalkande glassmix av fruktig sorbet och krämig Yoghurtglass, som att stå nedanför ett persikoträd. Macadamia tar dig med till medelhavsländernas patesserier med sin fylliga söta doft. Jag älskar båda dessa dofter! Allt som kan beröra mig med sommarkänslor och få mig med till medelhavet ligger på plus hos mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *