Smith & Cult

linn

Nu finns äntligen det coola nagellacksmärket Smith & Cult i Sverige!

IMG_20160602_210321

Smith & Cult grundades av biokemisten och skönhetsfantasten Dineh Mohajer. Dineh revolutionerade kosmetikaindustrin inom färg när hon lanserade Hard Candy. (Hard Candy är ett amerikanskt kosmetikaföretag.) Efter flera år av samarbeten mötte Dineh en annan skönhetsveteran, Jeanne Chavez. Dessa två delade samma intressen såsom skönhet, mode, konst och musik. De blev som yin och yang. Hard Candy gjorde en enorm framgång.

Efter Hard Candy skapade Dineh och Jeanne sitt andra varumärke tillsammans – Smith & Cult.

IMG_20160602_210343

 

Disney Couture upptäckte Smith & Cult och ett kreativt samarbete mellan parterna påbörjades där namnet är ett uttryck för allas våra fria tankar och känslor.

IMG_20160602_210249

Dessa nagellack har för det första en sån grymt snygg flaska! Snygg design och härlig tyngd i locket/borsten.

Lacken har en exklusiv 8-free formula vilket innebär att de tillverkat den utan 8 farliga kemikalier. Jämn täckning och skinande glans! Jag skulle kunna tänka mig alla färger…och det är många! Inte mindre än 35 stycken!

IMG_20160602_202126

Alla namn på nyanserna är döpta efter upplevelser och erfarenheter i grundarnas liv. Skulle de tävla i coolaste namnen på lack skulle de utan tvekan vinna…. Regret The Moon, She Said Yeah, Stockholm Syndrome, Gay Ponies Dancing in the Snow, Birdie Num Num, Pillow Pie…

IMG_20160602_202232

Smith & Cult-lacken säljs på NK och utvalda skönhetssalonger.

Pris: 239 kr

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *